Skip to content

Največje prednosti poslovnih jezikovnih tečajev

Jezikovni tečaji so sila dobrodošla storitev, ki vam v življenje lahko prinese marsikaj dobrega, prijetnega, ne nazadnje tudi koristnega. Takšnega mnenja so tudi v priznani jezikovni šoli Panteon, kjer vam ponujajo jezikovne tečaje najrazličnejših oblik.

Jezikovni tečaj si praviloma izberete glede na vaš jezikovni cilj ter želje glede vsebin. Tečaj v skupini je lahko pogovorni, poslovni ali kot priprava na izpit. Lahko poteka na sedežu podjetja ali na daljavo. Individualno učenje tujega jezika je namenjeno vsem, ki želijo prilagoditev glede na vsebino in uro. Zelo dobrodošlo je tudi e-učenje, prav tako kratki poletni tečaji.

Kaj v vaše življenje lahko doprinese dobro znanje tujih jezikov?

Na jezikovni tečaj se splača prijaviti zaradi številnih prednosti. Če na primer iščete zaposlitev, boste na trgu dela s pomočjo odličnega poznavanja tujega jezika lahko imeli bistveno konkurenčno prednost. Zaradi slednje se ne nazadnje lahko zaposlite tudi v tujini. Če ste dijak ali pa študent, lahko greste študirat v tujino ter si s tem seveda zagotovite zlata vredne izkušnje.

Dobro znanje tujega jezika vam omogoča tudi to, da si lahko ogledate kateri koli film v izbranem jeziku, in to brez podnapisov. Prav tako lahko izjemno uživate v branju knjig v tujem jeziku. Na takšen način boste še bistveno bolj bogatili svoje znanje in spoznavali nove stvari. Zmogli se boste udeleževati tujih izobraževanj, morda na njih izveste informacije, ki jih pri nas ne boste. Vsak pogovor v tujem jeziku boste zmožni izpeljati dovolj elegantno ter se obenem znebili občutka nelagodnosti zaradi neznanja jezika. In če ste zaposleni, vam jezikovni tečaj lahko v hipu prinese večjo vrednost. Slednje denimo v praksi pomeni tudi večjo plačo.

Jezikovni tečaji v poletnem času

Kar nekaj vas je, ki med letom nimate posebnega časa, da bi se učili novega tujega jezika. Zato vas jezikovna šola Panteon vabi na poletni jezikovni tečaj. V tem času ima namreč veliko ljudi precej več prostega časa. Poletje torej ne izkoristite zgolj za zabavo ter oddih na morju ali kje drugje, temveč tudi za obogatitev svojega znanja v jezikih, prav tako za še bolj sproščen pogovor v izbranem tujem jeziku.

Čeprav boste za poletni jezikovni tečaj izbrali povsem nov jezik, vam v Panteonu zagotavljajo, da boste v njem po končanem tečaju lahko zares dobro govorili. Še toliko bolj pa, če boste izbrali jezik, ki ga morda že vsaj delno obvladate. Učenje jezika bo potekalo preko pogovora. Novih besed se boste učili v stavkih, zato jih boste lahko uporabili še isti hip. Omenjena jezikovna šola vam tudi v tem primeru zagotavlja dostop do izjemno privlačnih ter izvirnih gradiv. Tečajnikom namreč na takšen način dajejo ideje za še bolj aktivno udeležbo pri pogovoru, obenem pa učenje še bolj olajšajo.

Prilagojena ponudba za prav vsako podjetje

Jezikovna šola Panteon je številnim znana predvsem po tem, da ponuja tudi odlične prilagojene jezikovne tečaje za posamezna podjetja. Zlasti so priljubljeni interni jezikovni tečaji pri naročniku. V tem primeru se uči splošni, poslovni ali pa strokovni jezik v terminu po želji. Programi so torej prilagojeni panogi, omogočajo pa izjemno hiter napredek in so časovno povsem prilagodljivi.