Želim pogovor

Prijava na pogovor s strokovnjakom o sobivanju

Glede na vsebino, o kateri želite govoriti, bomo izbrali najboljšega sogovornika. Obvestili vas bomo o možnem terminu srečanja na izbrani info točki ali pogovora po telefonu.

Bodite obveščeni.
Prijavite se na novice!

Izjava o varovanju osebnih podatkov

Obseg storitve
Sobivamo je informacijska kampanja Ministrstva za okolje in prostor Republike Slovenije, ki odgovarja na splošna vprašanja o sobivanju in rešitvah za bolj kakovostno bivanje starejših. Napoti vas lahko tudi do drugih ustreznih virov informacij ali svetovalnih služb.

Kdo ima dostop do podatkov in komu se posredujejo
Do podatkov, shranjenih v zbirki podatkov Sobivamo, imajo dostop pristojni uradniki Ministrstva za okolje in prostor ter pristojni sodelavci projekta Sobivamo. Vsi zbrani podatki se hranijo na varnih strežnikih ob upoštevanju in spoštovanju veljavne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov in njihove obdelave. Osebni podatki se ne posredujejo tretjim osebam.

Dostop do svojih osebnih podatkov
Do podatkov, shranjenih na našem strežniku, nimate neposrednega dostopa. Če želite spremeniti ali izbrisati svoje osebne podatke ali če želite izvedeti, kateri vaši osebni podatki so shranjeni, nam pošljite sporočilo na info@sobivamo.si.

Identifikacijski podatki
Vaše osebne podatke zbiramo in obdelujemo v obsegu, potrebnem za odgovor na vaše vprašanje oz. obdelavo vašega problema. Osebni podatki so ime in priimek obiskovalca, njegovi kontaktni podatki (naslov, e-naslov in telefonska številka, če je potreben telefonski klic) ter morebitni osnovni podatki o lastništvu in tipu nepremičnine.

Varstvo osebnih podatkov
Za upravljanje z zbirko podatkov Sobivamo je odgovorna vodja projekta Sobivamo Vesna Dragan, vodja stanovanjskega sektorja Ministrstva za okolje in prostor Republike Slovenije.

Kako dolgo hranimo osebne podatke
Vsi zbrani osebni podatki se po petih letih izbrišejo.