Izjava o varovanju osebnih podatkov

Obseg storitve

Sobivamo je informacijska kampanja Ministrstva za okolje in prostor Republike Slovenije, ki odgovarja na splošna vprašanja o sobivanju in rešitvah za bolj kakovostno bivanje starejših. Napoti vas lahko tudi do drugih ustreznih virov informacij ali svetovalnih služb.

Identifikacijski podatki

Vaše osebne podatke zbiramo in obdelujemo v obsegu, potrebnem za odgovor na vaše vprašanje oz. obdelavo vašega problema. Osebni podatki so ime in priimek obiskovalca, njegovi kontaktni podatki (naslov, e-naslov in telefonska številka, če je potreben telefonski klic) ter morebitni osnovni podatki o lastništvu in tipu nepremičnine.

Kdo ima dostop do podatkov in komu se posredujejo

Do podatkov, shranjenih v zbirki podatkov Sobivamo, imajo dostop pristojni uradniki Ministrstva za okolje in prostor ter pristojni sodelavci projekta Sobivamo. Vsi zbrani podatki se hranijo na varnih strežnikih ob upoštevanju in spoštovanju veljavne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov in njihove obdelave. Osebni podatki se ne posredujejo tretjim osebam.

Varstvo osebnih podatkov

Za upravljanje z zbirko podatkov Sobivamo je odgovorna vodja projekta Sobivamo Vesna Dragan, vodja stanovanjskega sektorja Ministrstva za okolje in prostor Republike Slovenije.

Dostop do svojih osebnih podatkov

Do podatkov, shranjenih na našem strežniku, nimate neposrednega dostopa. Če želite spremeniti ali izbrisati svoje osebne podatke ali če želite izvedeti, kateri vaši osebni podatki so shranjeni, nam pošljite sporočilo na info@sobivamo.si.

Kako dolgo hranimo osebne podatke

Vsi zbrani osebni podatki se po petih letih izbrišejo.